Om oss

Business Factory är ett företag där vi älskar att göra affärer. Atmosfären präglas av en entreprenörsanda där alla strävar mot samma mål – att bygga affärerna på långsiktighet och lönsamhet för både uppdragsgivare och medieköpare.

Detsamma gäller vår personal, där målsättning alltid är att skapa en harmoni mellan uppdrag, annonsörer och personal.

När ni samarbetar med Business Factory anlitar ni ett företag som säljer på riktigt genom lyhördhet och branschkunskap. Det är just dessa faktorer som är grunden till att vi nu är inne på vårt 19:e år som framgångsrikt medieförsäljningsbolag.

Välkommen till oss.

Anlita oss

Behöver ni hjälp med någon typ av medieförsäljning? Har Ni en tidning som stannat upp i utvecklingen eller rent av backar på annonssidan? Vill ni ha hjälp att hitta nya målgrupper och utveckla nya annonsmöjligheter? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.
Peter Edvall 08-653 60 41, 0707-910 785

Sagt om oss

Allt om Vin
”Allt om Vin har samarbetat med Business Factory i över tio år och de har stor del i tidningens framgång – inte minst den mycket positiva utvecklingen de senaste åren. Lyhördhet, energi och kunskap om vår speciella nisch är de saker vi uppskattar mest i vårt samarbete.”
Håkan Larsson, Allt om Vin

LRF Media AB
”Bra relationer med kunderna, trovärdiga och håller vad man lovar. Tar sig också tid att bidra med tips kring hur marknaden kan utvecklas. Det känns tryggt att jobba med Business Factory.”
Christer Karlsson, Annonsdirektör LRF Media

Spearhead Production 
”Kreativ försäljning, trygghet och leveranssäkerhet karaktäriserar Business Factory. Mina tidningar mår mycket bra tack vare Business Factory. När det är tuffa tider kan jag som utgivare lita på att Business Factory levererar.” 
Anders Forsström, VD Spearhead Production

White Guide 
”Seriösa. Effektiva. Långsiktiga.” 
Mikael Mölstad, VD White Guide

 

SIGILL_SKOLD_STAENDE_LITEN_SVART_TEXT